mugetc

mugetcMadalya...Madalya...

Yaş 44
Boy 172 cm
Ağırlık 65 kg
İdeal Ağırlık 64 kg
Yaşam Tarzı Hareketsiz
Vücut Kitle İndeksi 22 kg/m2
Bazal Metabolizma 1344 kcal
Enerji Tüketimi 1680 kcal/gün
Ortalama Egzersiz 0 kcal/gün
Ortalama Beslenme 0 kcal/gün
Ortalama Karbonhidrat 0 g/gün
Ortalama Protein 0 g/gün
Ortalama Yag 0 g/gün
Diyet Süresi 0 gün
Takip Süresi 0 gün
Sonuç (Tahmini) 0.00 kg
Sonuç (Hakiki) 0 kg
Son Giriş 02 May 2016
Üyelik 07 May 2014
  • BESLENME0 kcal
  • 13 September 2025 tarihinde beslenme kaydı yok...
  • EGZERSİZ0 kcal
  • 13 September 2025 tarihinde egzersiz kaydı yok...
  • YORUMLAR 238 yorum
  • nerminh
    Madalya...

    nerminh

    18 May 2015 (21:43:28)

    mügetc banada fazla geldi kalori daha önceki diyet programımda 1700 kalori ile zayıflamıştım fakat koruyamadım yeniden aldım. o yüzden bu kezki diyetisyen 2000 kalori ile başlıyoruz bu durum 3 ay sürecek dedi, daha sonra sanırım kısıtlamaya gidecek yiyeceklerde, bana söylediği uzun süren bir program olacağı (1 yılı geçebileceği) böylece yeniden kilo almanın önüne geçilebilicek inşallah. bende mümkün oldugunca burada yazarak kaloriyi aşmamaya çalışıyorum . 12 gün oldu diyete başlayalı ve benim evdeki tartıya göre 104 geliyorum. bu kiloları almamda sebep hayatımın hareketli olması emekli olmamla birlikte başlayan monoton yaşam. şu andaki hedefim 8' li rakamları görebilmek, sonrasında ise devam ederek 65 kilo ile bitirmek diyeti ve korumaya çalışmak. umarım başarabilirim. uyarı ve önerilerinizi her zaman beklerim. şu anda spor anlamında yürümüyorum fakat mümkün oldugunca dışarıda zaman geçirmeye ugraşıyorum hareket olması için. hepimize sağlıklı, az kalorili,sabır ve azimli, hafif günler diliyorum.

  • selinfs

    selinfs

    18 May 2015 (17:27:47)

    Çok teşekkür ederim, hepimizin çocukları güzel.Allah acılarını göstermesin.Ayyyy kimyonlu ayran ne beee!! ıyyyy bi iğrenç geldi. ama 7 sene olmuş alışmışsındır sen. İnsanın bir şeye alışması 21 günmüş :)) 7 sene de çoktan alışmışsındır. türkiye ye gelince semizotu, bakla mı yiyeceksin? kebap dururken....

    Ağlama ağlama az kalmış, sık dişini. :))

  • selinfs

    selinfs

    18 May 2015 (11:36:00)

    yediklerine baktım bu sabah egzantirik bir şey yemişsin yine :)

  • selinfs

    selinfs

    18 May 2015 (11:34:48)

    yürümeye devam evet. ama alerjim tavan yapmış durumda. yürüdüğüm zaman tetikliyor ama vazgeçmedim.

  • selinfs

    selinfs

    18 May 2015 (11:33:08)

    selam. :)) yok yok bi sorun. hafta sonu ev işleri ile çok fazla haşır neşir oldum. Oturmaya bile vaktim olmadı. bu gün girmeye devam. Yemek yemeye bile çok vaktim olmadı. dur şunu da yapayım, şu bitsin öyle oturayım derken pestilim çıktı. Sen nasılsın , nasıl gidiyor?

  • edaoz
    Madalya...Madalya...

    edaoz

    14 May 2015 (16:19:25)

    müge hiç sorma noldu bana böyle bilmiyorum :(( veremedim gitti ama bu ara sıkıya aldım bakalım nolcak...

  • selinfs

    selinfs

    11 May 2015 (13:37:03)

    :)) takip et beni. ama ciddi ciddi halsiz düştüm. Öğlen bu halsizliğime rağmen 1 saat yürüdüm. çok kararlıyım 5 gün bozmak yok.

  • ışıltı
    Madalya...

    ışıltı

    11 May 2015 (12:39:59)

    Hem sıcak hem pislik hem nem;) bakalım havaların bu kadar sıcak olması belki bizim için avantaj olur; ) size kolay gelsin haberleselim sık sık; )

  • selinfs

    selinfs

    11 May 2015 (10:18:08)

    Bozmamaya çalışıyorum ama dediğim gibi hayal kırıklığı. 5 günde ölmem nasılsa. dur bakalım dayanabilirsem ve gerçekten etkiliyse sende yap bence. metabolizmayı şaşırtmak lazım. 1000 kaloriye alıştı benim vücudum sanırım.

  • selinfs

    selinfs

    11 May 2015 (09:45:04)

    günaydın! o kadar yememeye 6 kilo vermişim. :(( hayal kırıklığı anlayacağın. BU gün 5 günlük şok diyete başladım. Motivasyonumu yükseltmem lazım. 5 kilo verirsem çook mutlu olucam.

  • ışıltı
    Madalya...

    ışıltı

    10 May 2015 (20:52:19)

    Evet ya şu Türkiye tatilleri, düğünler, bayramlar olmasa ne yapardık bilemiyorum:)) İş için Mısır'dayım:) Kilo vermeyi sürece bırakmak ve küçük hedefler koymak işe yarıyor. 40 kilo vermem lazım diye yola çıkmadım:))

  • ışıltı
    Madalya...

    ışıltı

    10 May 2015 (13:32:36)

    Çok teşekkür ederim evet 14 kiloyu geride bıraktım:)) yani hızlı vermeyi zaten istemiyordum o yüzden kendimi sıkmadan yavaş yavaş veriyorum:)) Zaten boy avantajımda var artık o obez görünümümü yok ettim:)) 15 Haziranda bir toplantımız var o zamana kadar verebileceğim kadar vermek istiyorum:) sonrasında ise normal kiloma ulaşabilmek için azimle devam edeceğim:)) tahminim o ki her şey yolunda giderse güzün istediğim kiloya ulaşmış olacağım:)) Tatilde Türkiye'ye zayıflamış olarak gitmek istiyorum:))

0
19