Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
-
zeta
9 May 2013 (16:32:42)resimler süper olmuş ayalp cım kalk bi egzersiz yap 300 kalorilik canım için rahatlasın sonra yemeğini yer noktalarsın...
-
-
ayalp
9 May 2013 (15:22:44)dayanamayıp bir tane eti canga yedim 260 kaloriymiş :( akşama 300 kalori yeme hakkım kaldı ne yesem ki:(
-
suziii
9 May 2013 (15:18:17)Fitness Blender's Butt Lift Workout - Butt Toning Exercises bakın bakalım belki hoşunuza giderr;)
-
-
zeta
9 May 2013 (14:50:56)nursel haklısın canım ama ellerim ayaklarım titremiyordu sağlığım gayet iyiydi sağlıklı bir şekilde açlık hissediyordum ama yarım kase yoğurt içine salatalık doğradum öyle yedim çok iyi geldi canım en azından bi süre tuttu ve sonra uyudum zaten sabaha süper kalktım bi lokma ekmek yesem sabah sıfır moralle kalkardım heralde bu site insanı buakdar iyi motive ediyo ellerine kollarına sağlık diyetarkadasım böyle bir siteyi bizlere sunduğun için:)))
-
-
hüsniye
9 May 2013 (13:48:56)nursel sakın umutsuzluğa kapılma,kapıldığın an psikolojik midir nedir bende öyle oluyor kilo vermen duruyor.sık sık tartılmak yerine dar olan kıyafetlerini her gün dene.çok az fark bile görsen bu senin motivasyonunu tavan yapıyor ve daha çok gayretleniyorsun.benim eşimde bana sen zayıflayamazsın,zayıfla ne istersen alacam demişti:))inat ettim 30 kilo verdim.altınları kaçırma sakın;))suziii'nin tavsiyeleri süper,bana söylediklerini uyguladım ve bu hafta 1 kilo vermeyi başardım:)
-
suziii
9 May 2013 (13:41:11)bu arada bende 81 kiloydum kilo wermeyi kafama koyduğumda.diyete başladım bu siteyi bulduğum da 73 kiloydum bir ay dolmadan 4 kilo werdim,ki bn hayatım boyunca hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum.bu göbek küçülür mü yaa deme hiç bi zaman inan yağlar yok oluyo göbek küçülüyo we kendini her sabah çok iyi hissediyosun.inş.istediğin kiloya inersin.
-
suziii
9 May 2013 (13:36:55)we bence sık acıktıgını söyluyosun ya nursel onun için tokken kendine tabak hazırla ne bileyim işte bıraz salatalık domates peynır zeytın haşlanmış patates felan acıktığında mutfaga girince gözü dönüyo insanın o yüzden önceden hazırladığın o şeyleri yemen seni o an engelliycektir.salata ya ağırlık wer güzel patlıcan kavurması yemeği mesela.weya sadece sana ait porsiyonu küçük bi tabağın olabilir.o da olmadı çok acıktın 3 dolma biberi birden yiyebilirsin diyelim ki o an 2 sini ye açlığın yatışınca 1 tanesini 1 saat sonra ye mesela.sık we az yemen metobalizmanı daha çok çalıştırır.we sana şiddetli bu bimler de bile satılıyo artık beşi bi yerde çayları o çaydan günde bi bardak iç offff diyorum sanaa:DDD gerisini sen anla;)))
-
suziii
9 May 2013 (13:30:02)nursellll dost acı söyler,bak senin gerçekten kilo wermen lazım:DD hem sağlık için,boşwer altınları.hem zayıflayınca kocana bi şekilde aldırtırsın sen onları:DDDbence çok güzel spor yapıyosun öle gözüküyo.hakkını weriyomuşsundur inş.terliye terliye yorula yorula yapıyomuşsundur.günde 1 saat spor yapıp 1000 kaloriyi aşmadan daha sebze ağırlıklı beslenirsen bence 4 aya fıstık gibi olursun.bu sadece senin kocan için geçerli değil bütün erkekler zayıf kadın ister.bende sevgilim için zayıflamak istiyorum.kilolu bi gelin olmak istememm.herşey zayıfken güzell.