Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
ayçanur
7 February 2013 (13:41:45)bengüb ve esenn bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, evet haklısınız bunlar aklıma gelmedi, ben de diyorum kilo vermem gerekirken niye kilo alıyorum, özel günümden bi kaç gün öncesinde vücudum su toplamaya başlıyo olunca geçiyo inşallah yine sudur : )
-
esenn
7 February 2013 (12:21:21)ayçanur bırde özel günündeysen ya da bir kaç gün öncesinde baktıysan da 1 2 kilo oynuyor
-
bengüb
7 February 2013 (11:17:33)Ayçanur daha önce gittiğim bir diyetisyen vücudun farklı zamanlarda farklı miktarlarda su tutuşu yaptığını ve 1-2 kilo gibi oranlarda farklılık gösterebileceğini söylemişti. Ne kadar etkili bilmiyorum ama...bazen senin gibi bana da oluyor böyle...
-
ayçanur
7 February 2013 (09:59:14)ben anlamıyorum arkadaşlar, bi sabah kalkıyorum 81 kiloyum, ertesi sabah kalkıyorum 83 olmuşum,1 ay önce 86 kiloydum sizin de böyle oluyor mu arada?
-
bengüb
7 February 2013 (08:37:57)Ben uzun zamandır diyetteydim, daha doğrusu diyette olduğumu zannediyordum. Taki bu siteyle tanışana kadar. Bugün kalori takibinde 17. günüm arada kaydedilemeyen spor, egzersiz, yiyecek vs. oldu. Burada bünyeye göre farklılıklar olabilir denildiği gibi 2 küsür yazsada asla aç kalmadan ve spor ile 69 kilodan 64,5 lara kadar düştüm ve devam ediyorum. Ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum ama dediğim gibi aç kalmıyorum sadece daha az kalorili şeyler yiyorum.. Hergün burada yazılanları okuyorum ve motive oluyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Site kurucusuna da ayrıca çok teşekkür ederim. BU site sayesinde kalori takibini kolayca kısa sürede yapabiliyoruz. Bendeki değişimi gören herkes üye oldu:)
-
esy_1515
7 February 2013 (01:34:04)acaba bu site aracılıgıyla kaç kilo vermiştir burdakiler en çok veren kaç kilo vermiştir
-
-
eylül
6 February 2013 (22:25:50)ınanamıyorum megersem evdekı tartı bozukmus :) bır kılo vermıısım yaa gecenın mutlu haberıı :)
-
-
-
mino
6 February 2013 (12:22:19)arkadaslar 1 dılım hındı sucuk kac kalorıdır?ınternette 1 ınce dılım sucuk 10 kalorı olarak yazıyor dogru mu acaba?
-
mino
6 February 2013 (12:17:59)akınefe ben yulaf kepegı degılde etı litalif yulaf ezmesı kullanıyorum.1 yumurta ıcın ceyrek kase yulaf kullanıyorum dıyebılırım.acıkcası goz kararı ayarlıyorum ne cok sıvı ne de cok katı olmamasına dıkkat edıyorum.tuz yada seker koymuyorum ama bı keresınde bırazcık seker eklemıstım guzel olmustu :)