Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
anilmangus
25 August 2015 (21:21:51)Ben de yeşil mercimek, kırmızı mercimek ve karabuğdayı haşlıyorum. Kısır yapar gibi 1 tatlı kaşığı yağda soğanı salçayı kavurup, limon ve domatesle karıştırıp yiyorum :) yanına da ayran çok güzel bir öğün oluyor.
-
nero5
25 August 2015 (20:56:39)Tebrikler gerçekten çok büyük bir başarı benim planında sizin gibi kilo verdikten sonra korumaya geçmek diyetten çok yemek yeme alışkanlığımı düzenlemektir. Yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla tavsiyeleriniz çok güzel olmuş teşekkür ederim
-
mugetc
25 August 2015 (18:32:58)Lacoooooste,daha sık gel,açma arayı bu kadar!özledik!!!!!hem yeni arkadaşların senden öğrenecekleri çook şey var!
-
avon kataloğu
25 August 2015 (18:06:07)@lacoste ne mutlu size : )
Ççok tebrikler maşallah darısı başımıza : )
Bir daha almamanız dileğiyle : )
-
avon kataloğu
25 August 2015 (18:01:34)Anladım arkadaşlar teşekkürler hepunize : )
Bben her yediyimde artı çıkıyorum da o yüzden sordum
-
lacoste
25 August 2015 (17:59:03)Merhaba arkadaşlar, koruma dönemimin 9. ayı bitiyor ve hala ne mutlu bana ki kilomu koruyabiliyorum. Çok yoğun olduğum için eskisi kadar sık giremiyorum fakat arada gelip yazılanları okuyorum, eskilerden 2-3 kişi görünce tebessüm ediyorum... Bu siteyi iyi değerlendirin ve kendinize karşı her zaman dürüst olun, sağlıklı beslenmeye çalışın sonrasında kilolar kendiliğinden gidecektir, 3,6,10 ay hatta 1 seneden fazla sürmesi fark etmez sonuçta sağlıklı ve fit olmanın mutluluğuna varacaksınız ve inanın harika bir duygu... Sağlıcakla kalın arkadaşlar...
-
mugetc
25 August 2015 (17:24:29)Ben bulguru,özellikle de kısırı çok severim ama fazla sık tüketmemeye çalışıyorum,ölçüyü kaçırabiliyorum çünkü:) ama bu aralar bulgur yerine karabuğday veya kinoa yı haşlayıp,kısıra benzer salatalr yapıyorum kendime.. her ikisi de buğdaygillerden değil,son derece sağlıklı ve bulguru çok aratmıyor..yanlız bir parça pahalı...kendim için,tek öğünlük,1 fincan kadar haşlıyorum..böylece fazla yeme ihtimalini de ortadan kaldırmış oluyorum.:)hem çok lezzetli hem de pratik..
-
-
-
bkyavas
25 August 2015 (16:47:50)Bulgur glisemik endeksi (Gİ) yüksek olmasa bile karbonhidrat. Mümkünse yenilmemesi daha iyi gibi bence, içine yağ konulduğu gibi az tuz da ekilmiyor lezzetli olsun diye. Makarna ile aynı sınıfta gibi. Yağsız tuzsuz yiyebiliyorsanız afiyet olsun :-). Pirinç pilavına göre çok daha iyi.
-
bkyavas
25 August 2015 (16:43:14)Yazılım mühendisi, mühendislik de bilmeyi gerektirdiğinden yapılabilirse tercih edilir biri olur, maaşlar da ona göre tabi. Yazılım mühendisi program da yazabilir ama yapabildiği sadece bu değildir.
Bence yüksek okuldaki bilgisayar programcılığı bölümünün katkısı sadece yüksek okul okumuş yapması. O kadar çok kişi programlama biliyor ki bunun bir değeri kalmadı. Önemli olan programlamada herkesin bilmediği ama ticari olarak değeri olabilecek alanlarda uzmanlaşabilmek ve sürekli kendini yenileyi öyle kalabilmek.
İkisinin ortak yanı ikisinin de kilo aldırması :-) Masa başı iş olduğundan... 25 yıl tecrübe ile sabittir. Bir de beyin yormaktan sıkılırsın zamanla, beynin de yağ yapmaya başlar :-). Çok şükür ki artık ekibimdeki arkadaşlar yapıyor bu işleri.
-