dilan_

dilan_

Yaş 29
Boy 170 cm
Ağırlık 75 kg
İdeal Ağırlık 63 kg
Yaşam Tarzı Hareketsiz
Vücut Kitle İndeksi 26 kg/m2
Bazal Metabolizma 1507 kcal
Enerji Tüketimi 1884 kcal/gün
Ortalama Egzersiz 0 kcal/gün
Ortalama Beslenme 0 kcal/gün
Ortalama Karbonhidrat 0 g/gün
Ortalama Protein 0 g/gün
Ortalama Yag 0 g/gün
Diyet Süresi 0 gün
Takip Süresi 0 gün
Sonuç (Tahmini) 0.00 kg
Sonuç (Hakiki) 0 kg
Son Giriş 17 Ocak 2022
Üyelik 01 Haziran 2016
  • BESLENME0 kcal
  • 03 Mayıs 2024 tarihinde beslenme kaydı yok...
  • EGZERSİZ0 kcal
  • 03 Mayıs 2024 tarihinde egzersiz kaydı yok...
  • YORUMLAR 142 yorum
  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (21:20:23)

    Uyma onlara sakin sakin. Benim arkadaslarim hep zayiflardi. Hatta universitedeyken oda arkadasim gece 11de 2 tane ortaboy pizza yiyip 45 kilo dolasirdi ben kokusundan kilo alirdim. Gerekiyorsa yaninda gotur yiyecegini cantanda tasi yine de o yagli unlu seyleri yeme. Annemlere gittigimde kek yapiyorum bir dilim bile alip yemiyorum. Bizlerin metabolizmasi yavas su icsek kola sayiyor o yuzden bizden baska dostumuz yok. Plato evresi beni 1 ay surmustu. Yurudugum halde verememistim ama sonrasinda 7 kilo daha verdim. Geciyo zaman merak etme azcik sabirla gelirsin ustesinden. Hem bunu kilo vermek icim yapma. Hayat standardi haline getir. Saglikli yasam olsun amacin. Bu sekilde ileride ne seker ne tansiyon ne kolestrol hastasi olursun gitligi de cabasi olur. Inan cok zayifsin dedikce millet mutlu oluyorum artik o kadar bunalmistim. Sen o arkadaslari dinleme hic. Iftara gidip cantamdan kavanozla yogurdumu cikariyordum ben. Baska turlu olmuyordu inan.

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (21:04:13)

    ya soz nisan tecrubesini gec daha cocuk elimi bile tutmadi ilk erkek olucak ama cok dogru soyluyorsun. araciyla olmasi her iki tarafa da sadakat sorumlulugu yukluyor. bir sey yapsa aileler tanis. benden once ailesini karsisina alicak keza benim icin de oyle. bu yuzden daha saglam daha gercek gibi geliyor bana. Allah yuzumu kara cikarmasin, bakalim zaman ne gostericek:)

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (20:53:07)

    Sorsan sacmalik diyecek ben cok olumlu bakiyorum valla gorucu usulune. Iki yil once kuzenim evlendi, masallah hala cok mutlular. Etrafimda boyle ornek cok o yuzden kalkistim boyle bir yola. Cok gec olmadan da komsunun araciligiyla tanistirdilar. Aileler uyumlu, biz uyumluyuz, iyi gidiyor simdilik. Umarim uzun da surer:)

    Cerez ye evet, yaninda bol bol su tuket ki sissin miden de yer kalmasin yiyeme:))

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (20:28:47)

    ben bugun kendimi cerez ve meyveye adadim catlicak gibi yiyorum sabah beri :))

    gorucu usulu gibi oldu biraz, hayirlisi diyelim, tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin darisi basina:))

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (19:46:58)

    Aklima geldi mesela yogurt da cok yiyorum. Aksamlari mesela A101de koz patlican ve koz biber tursusu var bu iki kavanoz 6-7 liraya geliyor. 2 hafta yetiyor. Sade yogurt yemekten bikarsan bi aksam koz patlican karistir icine iki kasik bi aksam koz biber dogra karistir yanina sarimsak mis gibi doyurucu cesit oluyor.

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (19:45:00)

    Yagsiz yemeye ozen goster bir de. Sebze yemegi mesela. Suyundan alma sadece suzerek sebzelerden al o sekilde iki porsiyon da yesen bi sey olmaz. Her seydencaninin cektigi seyleren ye ama az ye. Az yemek isin puf noktasi. Mide kuculdukten sonra yesen bile sana iskence geliyor ve bir dahakine yiyemiyor iskence cekiyorsun. Motive ol bak yakin yaslarimiz. Evlilik cagina geldik. Gelinlik giyicez kugu gibi suzulmek varken girdigin dukkanda buyuk beden gelinlik bulamayip hayalindeki gelinligi giyememek var:) (soz falan yapicam yakin zamanda ondan bu ornek:))

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (19:36:49)

    Diyetten bahsedeyim. Acikcasi karbonhidrat haric her seyden yedim. Ekmek, makarna, pilav tarzi beyazdan uzak durdum. 1 gun icerisinde neler yiyorum alternatifleriyle anlatayim sana.

    Emin degilim ama annem seker hastasi bende de diyabet olabilir, uyandigimda asiri tatli yeme istegiyle uyaniyorum. Ne sut ne su hicbir sey kesmiyor beni. Bir catal peyniri bala batirip bunu 4-5 defa tekrarliyorum ise gitmeden once. Gun icerisinde 5 zeytin 100 gram peynir 2ser adeti gecmicek kadar domates salatalik yiyorum. Canimin istegine gore de ilave yumurta hasliyorum. Aksam yemegi olarak daha doyurucu seyler yiyorum. Tavuk kizartiyorum, et kizartiyorum ya da tonbalikli salatadir, patatessiz sebze yemekleridir onlardan tuketiyorum. Eger ekmegi bir anda kesemem dersen sana yulaf kepeginden yapilma tok tutan bol proteinli omletimsi ekmek tarifi verebilirim. ben 1-2 hafta kadar onla odare etmis daha sonra birakmistim. Ambalajli her seyden uzak durman lazim. Tatli istegini bal ya da meyveyle gecirmen lazim. Ben diyete yaz donemi baslamistim ve asiri dondurma tukeyen biriyim. Dondurma yiyordum aksam uzeri ve o aksam ceza olarak aksam yemegi yemiyordum. Yediklerini gun icine yayarsan ve genelde dogal seyler yersen hem mideni kucultmus hem de eger benim gibi gozu doymayan biriysen gozunu doyurmus olursun. Ben ofise giriyorum, yemege basliyorum direk. Salatalari domatesleri yumurtalari aradan bir saat geciyor seftaliyi bir saat geciyor peyniri zeytini ekmeksiz olarak tuketiyorum. Caninin cektigi ekstra cok kalorili seyler varsa onu tuket ama onu tuketmeden once kalori ayarini yapman lazim. 1100 kaloriyi dusmeye calis mesela hedefin bu olsun ilk baslarda. Havalar sicak. Cok daha fazla toksin ter atarsin yapabiliyorsan en az bir saat acikhavada yuruyus yap. Ben her gece on km yuruyordum isten cikip hic eve gitmeden.

    Dogal tarifler cok var. Yulaf kepeginden tarcinli muffin bile var. Kavun karpuz seftali uzum armut elma bunlari tuketmekten cekinme. Bunlar sindirimi kolay vucuda yapismayan turden besinler. Ben dogal yiyip ucunu kacirmada skinti gormuyorum yani bana bir zarari olmuyor kilo olarak. Sadece bazen catlicak gibi yiyorum. Bunu da arada sirada bugun de oldugu gibi kendime odul koyuyorun. Protein ve meyve agirlikli beslendigin surece yapabilirsin. Hic korkma. Ben cok kisa surede verdim kilomu spor sayesinee. Sagliksiz dediler her ay kontrole gittim zimba gidiyim masallah. Kimseye kulak asmadan. Surekli yiyebilecegin dusuk kalorili seylerin listesini yap ve bunlari gunlere yay. Yarin ne yicegini dusunebilirsin mesela minumum sekilde. Evdekilerle ayni masaya oturma. Porsiyonunu kucult ve bir oturusta tek cesit yemeye calis. Simdilik benden bu kadar. Istedigin zaman yazabilirsin, hic cekinme. Memnuniyetle yardimci olurum:)

  • pluton

    pluton

    22 Ağustos 2016 (19:19:27)

    Merhabalar. Asiri diyet yaparken mi yoksa su anki beslenme seklim mi? :)

  • dilan_

    dilan_

    22 Ağustos 2016 (10:59:25)

    69.4

0
11