Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
-
ayçanur
31 January 2013 (13:59:12)truva, sayfanın en başında solunda bi boşluk var, besin/aktivite yazıyo işte orayı tıkla ve yediklerinin ismini girip sağ yanındaki büyütece ya da klavyendeki enter tuşuna bas, karşına yazdığın besin ya da yaptığın aktivite hakkında seçenekler gelecek, sana uygun olan seçeneğin miktarını en başındaki seçenekten seçtikten sonra o satırın en sağındaki ekle tuşuna basıp ardından gelen onayla seçeniğini tıklıcaksın. Aldığın besin ya da gün içinde yaptığın spor aktivitelerini böylelikle ekleyip gün içinde ne kadar kilo verdiğini ya da aldığını sana gösterecek, takip etmediğin günlerde bir sonuç vermez.
-
truva
31 January 2013 (13:31:48)selam herkese ama ben siteyi tam çözemedim kalori takibini nasıl yapacağım .hani profilde şu kadar kilo verdi yazıyor nasıl olacak bilemedim.
-
aysen48
31 January 2013 (13:13:48)nihayet 60 ın altına düstüm:)) 59 oldum:) böyle devam edersem subat sonuna kadar ideal kiloma ulasırım. arkadaslar sizler haftada kac kg veriyorsunuz yada ayda
-
tosuncuk
31 January 2013 (12:22:05)selamlar ben sizlerin yediklerine baktım da :( ben baya baya yemişim şu da kalsın dememişim neyse 15 günde 1,5 Mayısa kadar belki olur :(
-
diyetgülü
31 January 2013 (09:45:53)Ben de aynı düşüncedeyim, hiç mantıklı gelmedi ama yine de bilmediğim bir sebebi vardır belki diye sormak istedim. Teşekkür ederim.
-
esenn
30 January 2013 (22:04:13)diyetgülü senin doktor bence saçmalamıs soğan dinçlik kuvvetverici özelliğiyle bilinir ve vucut için en önemli besinlerdendir bisküvi için demiştir bence
-
diyetgülü
30 January 2013 (21:26:37)Selam arkadaşlar, bu siteyi bugün keşfettim ve tabiki hemen üye oldum :) Size bişi sormak istiyorum. Yıllar önce kilo vermek için akupunktura gitmiştim. ben normalde salata yiyemeyen bir insanım ama diyette olunca mecbur tabi, lezzetli olsun diye bol soğan koyuyordum. tatlıya da zaafım olduğu için diyet bisküvilerden günde 2 adet (paket değil, adet yani) yiyordum. Bunu kadına söyleyince beni acayip azarlamıştı. Sen soğan ve diyet bisküvi yemeye devam ettiğin sürece basenlerin hayatta gitmez diye... Hadi diyet bisküviyi geçelim de soğanla ilgili böyle bir bilgisi olan var mı? Bana saçma geldi ama yine de danışmak istedim.
NOT: Doktora bunu sorduğumda yemiceksin deyince ısrar edemedim, beni spayla falan kovalar diye :) Bu arada hepinize diyetinizde başarılar dilerim :)
-
-
-
ayçanur
30 January 2013 (20:04:44)diyetisyenler, uzun süre aç kalınca çok acıkıp fazla yemeyelim diye öğün atlamayın diyolar. Eğer çok fazla yemiyorsan sorun olmaz ama bir de arada yedikçe metabolizmamız canlanıyo, vaktiniz varsa ve müsaitse aralarda meyve,yoğurt,süt, ya da kahve gibi şeyler tüketin tabii kalori hesabınızı geçmicek şekilde
-
ismihan
30 January 2013 (19:11:00)meraba arkadaşlar bişeyi merak ediyorum tüm diyetisyenler öğün atlamayın diyor fakat ben bazen 2 öğün yiyorum akşamda portakal falan yiyorum bunu yapmak için kendimi zorlamıyorum sadece sabah kahvaltısını gec yapıyorum 4 5 saat acıkmıyorum bu şekilde yine de kio verir miyim acaba ?