Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
anilmangus
3 March 2016 (15:16:03)@Neutec karatay diyeti kolesterolü artırır.zayıflarsınız ama sağlığınız bozulur, iç organlarınız zarar görür. tavsiye etmiyorum ben şahsım adına. en doğrusu her şeyden dengeli almak.
-
-
bkyavas
3 March 2016 (11:39:39)@büşram01 Yediğin tatlı, bisküvi, kekleri döveceğiz diye seni de bezdirdik bu diyet işinden diye korktum :-) Kilo ne olursa olsun aslında onlar tam anlamı ile sağlık düşmanı, arada bir markette cazibesine kapıldığım oluyor ama genelde "kötü, kaka" diyerek yememeye çalışmak da gerekiyor. Derken @mugetc039nin aynı şeyi dediğini farkettim okuyunca, yine de silmeye kıyamadım yorumu :-)
@mugetc aslında zor bir şey değil smiley koymak. Ben link verilince tıklanıp gidilememesinden rahatsız oluyorum ama onun güvenli olarak uygulanması kolay değil pek, ve daha da kötüsü kötü niyete açık olabiliyor.
-
mugetc
3 March 2016 (10:02:26)Bu sitede neden şu gülen suratlı filan şeylerden yok? Alıştık artık ya,sanki duygularımı tam ifade edemiyorum onlar olmayınca:)))yöneticimiz,, mümkün müdür acaba?
-
mugetc
3 March 2016 (09:59:39)Yok kartalbüşracım,45 olan yaşım,kilom hiç 45 olmadı:)))1.72 cunku boyum..gencken 50-55 kiloydum ...seyhandemir, -5 mi süpersin!!!
-
seyhan demir
3 March 2016 (09:47:54)Günaydın arkadaşlar.. Mugec bende 18 yasimda 48 kiloydum :) şuan idael kilomun 5 kilo altındayım.. Büşra mugec tam benim istediklerimi yazmiş.. Ben yazamadim yanlış anlaşılır diye.
-
kartalbüşra
3 March 2016 (07:38:13)@mugetc abla gerçekten şu an dediklerini dinleyince aynı hataları zaman zaman yaptığını hatırladım gerçekten 45 kilo muydun ya:)
-
mugetc
3 March 2016 (05:51:38)Herkese günaydın:)
Büşracım, tamam ,kilolu değilsin, ne güzel, ben de öyle,ama yine de asla abur cubur yemiyorum,cünkü en başta, kilodan da önemlisi, çok sağlıksızlar.. İkincisi, 18inde kilo sorunum yok diye bu tarz şeyleri yemeğe devam edersen, daha da çok alışacaksın bunlara, beslenme şeklin böyle devam ettikçe ve yaş da ilerledikçe maalesef bu kilolarda kalmak çok çok zorlaşacak...ben 18 ken ideal kilomun 10 kilo altındaydım,yıllarca da öyle devam etti..şimdi 45 e geldim, ancak güç bela ideal kiloda kalabiliyorum..çünkü metabolizma yavaşlıyor,doğum kiloları ekleniyor,,, bi yığın şey değişiyor işte....şimdi çok gençsin,ama ileriyi de birazcık düşün bence:)
Bu arada, 7 km yürüdüm geldim,güne böyle zinde başlamak öyle güzel ki:)
-
-
-
-