Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
hilal arslan
18 September 2015 (17:31:17)@avon kataloğu bugün işte yoğundu kesin acıkır bitkin düşerim dedim ama öyle olmadı ;) çok midem kazınırsa eti form krakerle geçiştiririm :)
-
avon kataloğu
18 September 2015 (17:21:28)@hilal arslan: Ben de ekmek yemediyim zaman acıkmıyorum ama yine de insan nefsi işte yiyoruz : (
-
hilal arslan
18 September 2015 (16:55:29)İlk kez ekmeksiz bir öğle yemeği geçiştirdim ve hala acıkmadım.enteresaaaannn :))
-
avon kataloğu
18 September 2015 (15:28:53)@eloski Сanım bu konuda bir şey diyemiycem ama benim sütüm de azdı elimden geldiyince arttırmaya çalışdım ama nafile, zaten 2 -3 ay sonra da tamamen kesildi.
-
eloski
18 September 2015 (14:37:03)@avon katologu
Sanrm aslen sut yok o zaman su içmek tek başına ise yaramadı .belli düzeyde maltana artırdı 30 cc süt u maltana 70 e çıkardı ki halen bebek doymuyor mama veriyrm 1 2 ogün maltanada baya kalorili sanrm değeri yazmiyr ama iste şekerli iceck günde 2 ictigimde oluyr .biraksam olduğu kdr mi versem diyrm .ne yapiyim bilmyrm bir ayda bir kilo cok cok az .
-
eloski
18 September 2015 (14:32:59)@bkyavas liposuction imkanım var ama şehir olarak imkanım yok burda yapan yer yok ameliyat gibi seyylerden korkuyrm dogumum zor oldu ve hala dikislerm iyilesmedi zayifladgm zamanda Bacaklarm bedenmden kilolu sarkk selulitydi ama suan öyle kötü ki iki kati oldu .ve işlem yaptirmKtN korkuyrm
-
bkyavas
18 September 2015 (14:32:31)Bu ara liposuction'ı merak edip biraz araştırdım, bu bir zayıflama değil, orantı düzeltme operasyonu ve 10 kg'dan fazla alınamıyor. Yani önce zayıflıyorsunuz güzelce sonra olabiliyorsunuz. Ama teniniz yeterince esnekse yapıyorlarmış, uzunca bir süre de diyet yapmaya devam ediyorsunuz operasyondan sonra.
Yani kilo verme ile ilişkili olarak iyi bir şey olarak kalmasın akılda aman :-) Doktor görsün, doktor görsün, doktor görsün...
-
avon kataloğu
18 September 2015 (14:17:57)@eloski Сanım malesef her kadın şu süt olsun tuzağına düşüyor süt olması için 3 lt su için her gün doğru beslenin mesela yeşillik, sebze, meyve ama miktara dikkat meyvede, et ne bileyim yani sırf süt olsun diye tatlıya falan gerek yok. Malesef ben de bu tuzağa düşenlerdenim ah ahhhh şimdiki aklım olsaydı asla yapmazdım o hataları,
-
bkyavas
18 September 2015 (14:17:32)@eloski Yağı bacaklar etrafında oluşması tamamen size özel fizyolojik bir durum (muhtemelen de genetik), her insanda yağ hücrelerinin dağılımı farklı olabiliyor. Genel olarak kilo verirseniz onlardan kurtulursunuz. Bölgesel yağ eritme diye bir şey yok. Diğer konularda bir şey demek boyumu çok aşar, zira bayanların genel sorunları.
Bacak yağları konusunda eğer bu durum sizde ciddi bir psikolojik olumsuzluk yaratıyorsa liposuction benzeri bir şey düşünebilirsiniz belki (önermek anlamında değil, var diye söylüyorum), bu durumda tekrar kilo alsanız bile yağ hücreleri de alındığı için orası o kadar kilo almaz. Ama ama lütfen böyle bir şeye imkanınız varsa lütfen öncesinde çok iyi araştırın, birden fazla doktora sorun, bu bir sağlıksal kar/zarar hesabıdır ve sonuçta önemli, doku alınan bir ameliyattır, sadece estetik bir ameliyat değil. Bu arada bu tür ameliyatlar tecrübesiz kişilerce yapıldığında eski halinizi özler duruma da gelinebiliyor, aman buna dikkat.
-
bkyavas
18 September 2015 (14:07:54)Mesela demin ismini zikrettiğim Wasa krakerin 230 gr'lık paketi de 5 TL ama ben 120 kg olduğum günlerde bile üç parçası bile ekmek olmaya yetiyordu. Bir paket 10 gün yetiyordu.
-
eloski
18 September 2015 (14:07:18)Merhaba arkadasalar diyetarkadasimla 12 kilo vermistm spor ve diyet destekli .günde en az 1 saati geçkin tempolu yuruyordm .zumba .leslie felan destekledikm zor kilo veririm .58-59 kilo felandm ama sorun Bacaklarm hic incelmiyrlar ve selülit sarkk vs. ama vücudum ilk kez bu kilo ya indiği için bir iki ay sonra 61 de sabitledi geçen sene temmuz gibi .
2014 ağustos ta evlendim evlenir evlenmez ilk 3 ay içinde 67 kiloya çıktım :-(diyetime dikkat Ettm ama hergün spor yapamadım .üstüne birde eşim cok çocuk istyrdu 67 kilo ile hamile kaldım .
Hamilelikte her ay ister diyet ister spor yapiyim düzenli 3 kilo aldım :-(
Ve yaklaşık 93 kilo ile hamileligim bitti tahmini .doğum dan çıkınca 86 kiloydm .bur ay geçti ben 85 Kiloyum .süt um cok az sürekli malt içecek iciyrm artryr ama kalorisini bilmyrm .
Dün birşeyler almak istrdm bayra diye 48-50 beden kıyafetler anca oldu .eskiden kalın olan Bacaklarm iki kati olmuş durumda .kendimi bu Yasima rgmen öyle çirkin hissetmki bir cok kişi dışarda teyze dedi kendimden cok utandım lütfen yardım edin .doğum kilolarından nasil kurtulurum .nr yapmaliym süt de az hosaf felan cok iciyrm .birakiymmi ara ara canım abur cubur da cekitr Yiyrm .
-