Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
ksk1912
23 February 2013 (20:49:52)sosyete leblebiside denen cıtır beyaz leblebi burda yazan beyaz leblebı ıle aynımı oluyor yoksa burda yazan beyaz bıraz daha sert olan leblebimi?
-
-
-
kbradzckc
23 February 2013 (18:59:14)Yasam tarzi hakkinda bilgiler icinde tesekkur ederim hareketliyi isaretliyip daha dogruyu buldugumu dusunuyorum.ben 25 gundur burdan kalori hesabi yaparak herseyden ama az az yiyerek en fazla 1500 kalori almaya calistim.ve sonucta 65 kilodan 61 kiloya dustum.bu kadar kolay ve zevkli halde kilo verebilcegimi dusunmuyodum :) bugun hediye olarak kendime pantolon aldim hemde 1 beden kucuge 38e sigabildim cok sevindimki anlatamam:) bu sevinc ve mutluluk icin cok tesekkurler diyetarkadasim kuruculari:)
-
kbradzckc
23 February 2013 (18:58:22)1 porsiyon genellikle 2 yumurtayla yapiliyor diye biliyorum ben
-
sprng82
23 February 2013 (16:31:41)50 gr sucuk ve 1 yumurta ile yapilan sucuklu yumurta 1 porsiyonmudur ? Bilgisi olan yazabilirmi.
Tsk
-
demet
23 February 2013 (12:55:27)Merhaba monoton /hareketli konusu ile ilgili olarak : Ortalama 8 saat calisiyorum yasam tarzim cok cok hareketli ama monoton olarak yazdim cunku gordumki gun icinde deki calismanin hic bir etkisi olmuyor ama yapilan yuruyusler yada diger sportif aktiviteleri yazdiginizda siteyle uyumlu bir sekilde gidiyorsunuz. Bu site sayesinde 4 kilodan fazla verdim. Onceleri elma cok yardim etti. Simdide IF fasting yapiyorum. Yani en son yemek yediginiz saatten sonra once 14 saat sonra yavasca artirmak suretiyle 16 -18 saat sadece sifir kaloriyle beslenmek . Kahve cay su gibi.
-
kbradzckc
23 February 2013 (10:49:46)Ben kayit olali nerdeyse 1 ay oldu ama su monotonhareketli isini cozemedim.bunlardan birini secenler neye gore seciyo yani monoton derken evden okula,okuldan eve gibide;hareketli okul ev disinda gezenler bi aktivitede bulunanlar mi?
-
gülşah
22 February 2013 (19:59:33)Verdigniz cevaplari simdi okudum ilgi alakaniz bu siteyi kurdugunuz ve hicbisey beklemeden bunu yaptgniz icin cok tesekkurler
-
sekure
22 February 2013 (18:21:39)selda evet öyle ama şuan sadece 600 gram verdim şişliklerim yok ama ödem var dedi doktorum ilaç kullanma bitkilerden faydalan dedi (mide rahatsızlığım da var)bir de ben çok hızlı yiyorum (bazen utanıyorum erkekler den bile önce loplop bitiveriyor ee beyin tokluğu algılayıncaya dek de iş işten geçiyor:(((((((((((
-
-