Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
-
nero5
18 April 2016 (23:44:42)47. kilomuda verdim ve artık obezite sınırından çıktım sonunda bi gayret 17 kilom kaldı onuda verince profil resmime bir öncesi sonrası koyacağım sağlıklı hayat merhaba baya uzun bir maraton oldu neredeyse 1 yıl ama değdi sonunda rahat rahat kıyafet alabilmek ne güzel bir duyguymuş be kardeşim Allah herkese istediği kiloda saglıklı bir hayat versin ...:)
-
betsin
18 April 2016 (19:09:12)@moustache ben kola zeroyu litre litre şçen biri olarak 4 şubattan beri şekerle birlikte tatlandırıcı içeren ürünleri de azalttım. Kilo yapmıyor yapmamasına ama dilimizdeki tat reseptörleri aspartamı da şeker gibi algıladığından tatlı bağımlılığının sürmesine katkısı var. Bir de kola eşliğinde tükettiğinde yiyeceklerden daha fazla yediğimi keşfettim. Bir de kola bağırsak hareketlerini yavaşlatarak kilo kaybını sekteye uğratabiliyor. Olabildiğince kaçınmaya çalışıyorum. Limonlu ıhlamur, adaçayı ya da Tarçın karanfil çayı demleyip buzdolabında soğutuyorum. İzmir'de 30 dereceyi gördüğümüz şu günlerde serinletici olarak kullanıyorum:)
-
moustache
18 April 2016 (18:30:24)Birde arkadaslar şu coca cola zero için ne düşünüyorsunuz? 0 kalori diye haftada 2-3 kez tuketiyorum ama yinede içim rahat etmiyor tadından dolayı.. Bu kadar tatlı bisey bu kadar masum olamaz diye düşünüyorum..
-
moustache
18 April 2016 (16:29:47)Bir zamanlar 5 lahmacun + 1 litre şalgam suyu + künefeyi soluksuz yerdim 2 lahmacunu zor bitirir oldum :)
-
betsin
18 April 2016 (13:47:00)Günaydın:) Durduk yere bir kilo almış başladım haftaya. Diyeti de bozmadım sporu da aksatmadım. Tanımlanamayan bir şişme semirme yaşıyorum. İyi ki gyrotonic var ne sinir kaldı ne stres:) hamur gibi oldum
-
-
-
esmetdemet
18 April 2016 (09:35:58)günaydın diyet severler ,
mutlu haftalar sıcak güneşli Antalya'dan selamlar
-
aaybis
18 April 2016 (08:53:58)günaydın;Herkese iyi haftalar.
haftasonu kaçamaklarım ve içtiğim biralara rağmen yine de 800gr vermişim.
-
yorgunmelek
17 April 2016 (15:07:55)@betsin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) . Herkese güzel pazarlar.
-