Mesaj Panosu
Diyet, beslenme ve egzersiz başta olmak üzere her konuda...
-
eski üye 5
18 August 2013 (13:08:16)Ayın 15'inden bugüne aynı şartlarda tartıldım ve arada tam 1.7 kilo fark var şaka gibi çok mutluyum. :)
-
-
mey
18 August 2013 (10:38:05)Merhaba arkadaşlar.. Size bir şey danışmak istiyorum ben eskiden tenis oynuyordum ve bacaklarım kaslı ve kalın , şimdi ise çalışıyorum 3 katlı bir yerde garsonluk yapıyorum yani hala yoğun biçimde kaslarımı kullanıyorum ve kilo vermeye çalışıyorum hedefim 8 kilo daha vermek , benim endişem 8 kilo daha verdikten sonra da bacaklarımın kalması . Bununla alakalı bilgisi olan var mı neler yapabilirim..
-
-
-
silemam
18 August 2013 (06:58:05)Gunaydın herkese ya ben kahvaltıda sadece uzum yesem olur mu bugun cok canım ıstedı
-
-
eski üye
17 August 2013 (20:56:52)@güzellik uzmanı bir tebrik sigarayı bıraktığın için, bir tebrik 2 kilo verdiğin için... Profilinden görüldüğü kadarıyla 7 kilo civarı fazlan var beslenme şeklin ve hareket tarzına göre 1,5 ayda İdeale ulaşırsın... Doğru yolda gidiyor gibisin; aslında çok tavsiyeye ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ama bir iki kelime etmek gerekirse:İştahım çok açık demişsin: benim tavsiyem yiyeceksen meyve yemen, bilhassa karpuz; içeceksen bol su içmen, soğuk su... Diyette sabır ve başarılar... Sigarayı bırakmışın 3-5 kilodan mı kurtulamayacaksın... Yaparsın... :)
-
güzellik uzmanı
17 August 2013 (20:11:42)Merhaba arkadaşlar 63 kiloyum.8 ay oldu sigarayı bırakalı.6 kilo aldım.2 kilosunu verdim ama zordayım iştahım çok açık.tavsiyeleriniz bekliyorum.
-
merveoyku
17 August 2013 (18:36:23)Şöyle söyliyim doğumdan sonra o sezeryan göeği kalıyor ya heh işte 4 sene sonra nerdeyse yok gibi popo bacak kol yani komple tüm vücudu inanılmaz sıkılaştırıyor ben evde yapıyorum tesadüfen bir site buldum aylık program takvimi var videolaro var ücretsiz ordan yapıyorum bilmiyorum bana çok yaradı 4 kilo falan verdim pilatesle beraber :))
-
mutercimfiliz
17 August 2013 (18:30:00)Esracim onceleri tatli kasigi kullaniyordum ama kendi yeme hizimi hesaba katmamisim, o yuzden ben cay kasigi kullanmaliyim, yoksa bi bakmisim yemek bitmis :))
-
esrarengiz
17 August 2013 (18:29:22)Pilatese başlamayı ben de düşünüyorum merve, nasıl bir değişim yaşadın? Kaç kilo verdin?