arida

arida | Başarı Hikayesi

Benim ilk kilo verme maceram 100 kilonun üzerinde başladı. İnsan isterse her şey olur bu hayatta. İlk okulda, lisede herkesin kilomla alay edişi, herkes gibi istediğimi değil de, sadece bana olanları alıp giymek, dışarıda yemek yerken herkes az şey yiyip doyunca benim utanarak duoble seçim porsiyonlarım. Aslında insan ne yiyorsa oymuş sonradan anladım. Kilolu olmak kaderim sanıyordum ama böyle değilmiş. Şu anda 64 kiloyum ve hedef kilo 55.

yagmurers

yagmurers Kupa...

Merhabalar,sadece 7-8 yıl önce ideal kilomdaydım, hatta zaman zaman zayıflıyordum bile, sonra bir sene içinde 10 kg aldım arkasından hipotiroidim olduğunu öğrendim. Bu hastalığı bilenler kilo vermenin zorluğunu anlayabilirler. Zaman içerisinde ne kadar diyet yaptıysam da çözüm bulamadım. Arkasından hamilelik devreye girdi, hamilelikte 12 kg daha aldım, doğumdan sonra çoğu...

haticeoktr

haticeoktr Madalya...Kupa...

Ben iki buçuk ayda diyet ve sporla birlikte 20 kilo verdim. 82 kilodan 62 kiloya düştüm. Boyum 160 cm, hedefim 55 kilo olmak. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak şart. Kendinize önem verin ve sağlıklı kalın. Sevgiler :)

cozen

cozen Kupa...

Merhaba Diyet Arkadaşlarım; 1 yıl içerisinde 89 kilodan 62 kiloya nasıl düştüm kısaca anlatmak istiyorum. İlk olarak hastane diyetisyenine gittim. Kan tahlilerimi yaptırdım. Herhengi bir metabolik hastalığım yokmuş. Yani tek sorun yanlış beslenme ve hareketsizlikmiş. Diyetisyenle 82-83 kiloya kadar indim. Ama tıkandım, 3-4 ay hiç kilo veremedim. 1700 kalorilik bir...

karl

karl Madalya...Kupa...

Merhaba herkese; Yeni başlayan arkadaşlar kendilerine sadece 1 hafta süre tanısın ve sabır göstersin, gerisi kendiliğinden geliyor zaten. Hiç stres olmadan, gerilmeden, aşırı spor yapmadan kolayca kilolar eriyor. Bu site mükemmel. Bana umut oldu. Site sayesinde 10 kilo gitti.