dterjan

dterjan | Başarı Hikayesi

Sadece diyet yaparak zayıflamaya çalışanlar. Bu işten emin olun çok keyif alamayacaksınız. İşin keyfi bunu sporla desteklediğiniz zaman olacak.

4 ay önce düzenli yürüyüşe başladım

2 ay önce her sabah 8 dakikalık çok basit bir egzersizle spor yapmaya başladım..

İş yaşantım yoğun bir şekilde geçtiği için çok yiyordum. Çikolatayı, tatlıyı olabildiğince azalttım. Eve yeşil elma almaya başladım bol bol..

Egzersiz programını biraz daha geliştirdim 15 dakikaya çıkardım. 1 setlik bir program haline getirdim. 2 haftada bir, bir sete bir set daha ekleyerek çalıştım. Şimdi 1 saat 4 set şeklinde yapıyorum. Herhangi bir alet içermiyor program. Dileyene mail atabilirim programı.

Ayda bir de yüzmeye gitmeye çalışıyorum.Nabız ve kalori saati aldım onunla da destekledim.

Yağ oranım yüzde 10 şu an. Yürüyüş spor ve diyet yağ oranımı epey düşürdü.

Diyet yaparken dikkat etmeniz gereken en temel şey; !!!! Bazal metabolizma kalorisinin altına düşmemek olmalı!!! Yoksa kilo veremezsiniz.

1200 kalori aldığım dönem ellerim donmaya başladı. Vücut daha az kalori harcamaya başlıyor anlayacağınız. Minimum almanız gereken kalori miktarı sitede yazıyor ana sayfanızda. Sporla destekleyin. Kendinizi yormayın.

Canınız istediği şeyleri ödül olarak yiyin sonra sporla o kaloriyi tekrar yakmaya çalışın. Mesela yarım saat fazla yürüyün..

Hepinize başarılar..

berkan0614

berkan0614 Kupa...

Merhabalar. . . Öncelikle şunu söylemeliyim ki şu an bu yazıyı okuyan herkesin kilo verme konusunda en azından bir diyetisyen kadar fikri ve bilgisi olduğuna kalıbımı basabilirim. Madem herkes ne yemeli ne yememeli biliyor o zaman neden kilo sıkıntımız var? Hastalık ve hormon bozukluğu dışında bunun tek sebebi iradesizliktir bana...

yagsızkız

yagsızkız Madalya...Madalya...Kupa...

Karşınızda 35 kilo vermiş bir genç kız var! Evet, yanlış okumadınız :D 20 + 15 kilo olarak verdim. Çocukluğumdan beri kilo sorunu yaşıyordum. Aslında ilkokuldayken çok zayıftım, inanılmaz zayıf. Sonra Kocaeli'ye taşındık. 4. sınıfta hocanın bize 5 tabak yemek aldırtıp zorla hepsini yedirmesinden çok fazla kilo aldım. 30 kilo falan...

silemam

silemam Kupa...

Herkese mrb en güzel yaşlarını kilolu olarak geçiren bir genç kızım şuan 23 yaşındayım. İyiki bu siteyi keşfettim. Bana çok yardımcı oldunuz site kurucusuna çok teşekkür ederim. diyet yapmak benim için işkenceydi, ağzıma attığım her lokma için gözyaşı döküyordum ama kendimi tutamayıp yiyordum. Taki bir gün erkek arkadşımla mesajlaşırken ben...

gullal

gullal Madalya...Kupa...

Ben çok kilo problemi yaşamadım. Tek sıkıntım bir anda aldığım kilolardı. 52 kiloydum ve 1 sene içinde 20 kilo aldım. Görüntü olarak kendimi hiç beğenmiyordum. Aynaya bile bakmak gelmiyordu içimden. Sağlık probleminden dolayı almıştım. Şeker rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve ona göre beslenmeye başladım. Haftada 1 gün kendime ödül veriyordum. Amaç...